Război în toată regula! Gabi Cristea a tăcut, dar mama ei a măturat pe jos cu Drăguşanca… E incredibil cum a făcut-o! „S-a dus la șefi și…” Oare cum va reacționa Bianca, când va auzi aceste jigniri?

Războiul mocnit dintre Bianca Drăguşanu şi Gabriela Cristea, pe postul de prezentatoare la emisiunea “Te vreau lângă mine”, iese din birourile de la Kanal D şi se mută şi în familiile protagonistelor. Paula Crăciunescu, mama adoptivă a Gabrielei, îşi susţine fiica până în pânzele albe şi spune că Bianca nu are ce căuta la cârma show-ului, pentru că “stă la emisiune ca pe podium”.

Mare tam-tam se face în jurul emisiunii “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, iar asta pentru că s-au întâlnit două pietre tari: titulara Gabriela Cristea (43 de ani) se află încă în concediu de maternitate, dar îşi pregăteşte revenirea pe post, anunţând că este pregătită să se rupă de micuţa Victoria (4 luni), în timp ce înlocuitoarea ei, Bianca Drăguşanu (35 de ani), a prins drag de meserie şi n-ar vrea să mai plece. Cel puţin nu acum, căci blondina a semnat un contract pe un an, iar prima ei zi de muncă a fost 18 septembrie 2017. În plus, şefii sunt mulţumiţi şi de prestaţia ei, şi de faptul că nu este atât de “scumpă” precum Cristea.

Click.ro a contactat-o pe mama adoptivă a Gabrielei Cristea, pentru a o întreba cum vede această situaţie tensionată, iar femeia nu a menajat-o deloc pe rivala fiicei ei.

“Gabriela ar vrea să înceapă serviciul, însă nu poate, din cauză că Drăgușanca a tras clopotele și nu mai vrea să plece de acolo. Ea s-a dus la șefi și le-a spus că a semnat un contract pe un an și că nu vrea să plece. Mă uit acum (n.r – miercuri) la emisiunea pe care o prezintă ea și văd că spune acolo <Te dau afară din emisiunea mea>. Cum poate să zică așa ceva? Nu este proiectul ei, așa că ea poată să spună <Te dau afară din emisiune> și atât”, ne-a declarat Paula Crăciunescu, femeia care a avut grijă de Gabriela Cristea după ce bruneta a plecat cu scandal, de acasă, de la părinți.

Totodată, aceasta ne-a mai mărturisit că Bianca Drăgușanu nu trebuia să prezinte emisiunea, pentru că nu este făcută pentru această meserie: “Bianca a prins și ea acum căruța de coadă. Ea stă la emisiune ca pe podium și face fițe. Nu o să o țină pe viitor, lumea este pornită pe ea. I-a intrat în cap că trebuie să prezinte. Nu îmi place de ea din cauză că nu este spontană, nici nu îmi place cum prezintă! Ea era bună să prezinte rochițe pentru Botezatu și atât”.