Nu mai tace! Replica tăioasă a Biancăi Drăgușanu pentru Gabriela Cristea! A pus-o la punct în public: „S-a înţeles?”

Gabriela Cristea a fost înlocuită pe micul ecran cu Bianca Drăgușanu, ea crezând că acest lucru este provizoriu şi că se va putea întoarce la cârma show-ului TV , după lunile de concediu maternal. Astfel, între cele două vedete a început un mic război.

Recent, „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, Paula Crăciunescu, a criticat-o în termeni duri pe Bianca Drăguşanu şi a afirmat că nu este potrivită pentru emisiunea pe care o prezintă pentru că nu are spontaneitate, face fiţe şi spune că cel mai bine pentru ea ar fi să prezinte moda pe podium, la fel cum o făcea până acum.

De asemena, s-a aflat că Gabriela Cristea ar merge de trei ori pe săptămână în biroul şefilor săi pentru a face presiuni să revină pe micul ecran. Mai mult, situaţia dintre cele două vedete de televiziune ar fi devenit una foarte tensionată, iar ele se evită şi nu se salută atunci când se întâlnesc întâmplător.

Scandalul mocnit dintre ele, continuă, însă, iar Bianca Drăguşanu a publicat pe instagram un mesaj ce pare dedicatGabrielei Cristea.

„Cine te vrea lângă el, te are lângă el! ✅❤️ S-a înţeles?? Eu cred că da! Suntem cea mai bună echipă ” a scris Bianca Drăguşanu, sugerând parcă faptul că dacă Gabriela Cristea ar fi fost dorită de şefii ei înapoi în emisiune, aceştia ar fi chemat-o.