Oare ce o fi în sufletului lui? Gestul facut de Radu Valcan, dupa ce Adela Popescu s-a intalnit cu Dan Bordeianu: Asta spune totul despre ce fel de bărbat e:

La o zi după ce Adela Popescu s-a întâlnit cu fostul iubit, Dan Bordeianu, într-un platou de televiziune, Radu Vâlcan a mers într-un salon de tatuaje, unde şi-a făcut un nou desen pe corp. În timp ce artist tattoo-ul îi desena tatuajul dorit, carismaticul prezentator a făcut o poză, pe care, ulterior, a urcat-o pe o reţea de socializare.

Discret cum îl ştim, Radu Vâlcan nu a dezvăluit cum arată cel mai nou tatuaj pe care şi l-a făcut a doua zi, după ce soţia lui i-a luat un interviu fostului iubit, actorul Dan Bordeianu. În plus, în fotografia pe care a postat-o pe Instagram se poate observa că aceasta a fost făcută la scurt timp după ce artist tattoo-ul şi-a început treaba.

„#newone (n.r.: unul nou)”, a scris soţul Adelei Popescu atunci când a făcut publică imaginea cu tatuajul pe care şi l-a făcut ieri.

Din gestul său reiese că nu e deranjat de faptul că Adela Popescu s-a întâlnit cu Dan Bordeianu. În plus, cei doi au stat faţă în faţă din punct de vedere profesional.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015. Pe 11 iunie 2016, cei doi au devenit părinţii unui băiat căruia i-au pus numele Alexandru.