Adi de la Valcea, mai sarac, de ziua lui: „Sotia mi-a luat cateva mii de euro si a cumparat o…” La asta nu se aștepta nimeni:

Adi de la Valcea a împlinit ieri 45 de ani. Sotia i-a facut un cadou inedit: cu banii lui a cumparat o excursie in Dubai.

Adi de la Valcea a intrat in direct intr-o emisiune si a povestit ce surpriza i-au facut sotia si fiul.

„Ea mi-a luat deja cadou. Mi-a luat cateva mii de euro si a luat o excursie in Dubai. Alex (n.r. fiul lui) nu merge cu noi. E pentru prima oara cand nu va merge cu noi. O sa mergem doar noi doi. Suntem impreuna de 24 de ani. Nu imi doresc nimic special de ziua mea, mi-a indeplinit cam toate dorintele. Sunt un om fericit. Nu imi lipseste nimic pe plan profesional sau in viata de familie. Imi doresc insa un nepot, o nepoata, sa fiu bunic”, a spus Adi de la Valcea, ieri, in ziua in care a împlinit 45 de ani.

CITEȘTE ȘI: Adrian Minune e disperat! Are nevoie de ajutorul nostru: „Ofer recompensa. Avem 3 zile la dispozitie…”

Adrian Minune este foarte atasat de familie si de momentele speciale pe care le-a impartit cu ei.

Cantaretul de manele a ajuns in acest weekend acasa fara telefon, iar acest lucru l-a suparat, mai ales ca avea in dispozitiv mai multe fotografii dragi lui, pe care acum le-a pierdut.

Manelistul a facut un apel pe pagina lui de Facebook prin care ii anunta pe cei care i-au luat telefonul ca le ofera recompensa.

„Rog cine imi gaseste telefonul sau daca ajunge pe la piese de schimb, ca nu e vorba de aparat, ca mi-am luat alt telefon. Ofer recompensa celor care imi gasesc telefonul sau celor care mi-au luat. Astazi este sambata. Avem la dispozitie 3 zile pana luni, pentru ca stiti bine ca mergi si depui declaratie ajunge la voi acasa si nu mai pot sa fac nimic. Sau, veniti sa imi descarc pozele si va las telefonul.”, a transmis el.