Bombă în showbiz! Andreea Marin, primele declaraţii despre sarcină! Noul iubit a convins-o: „Lucrurile se întâmplă când…”

Andreea Marin este îndrăgostită nebuneşte de noul iubit, care se pare că i-a câştigat încrederea şi e pregătită să facă următorul pas în relaţie. Vedeta a mărturisit că-şi doreşte să devină din nou mamă, fiind cu toţii pregătiţi pentru acest moment.

Andreea Marin iubeşte şi se simte iubită, iar noul partener a reuşit să-i câştige încrederea şi să o facă să viseze la ziua în care va deveni din nou mămică. ”Zâna” a mărturisit că e pregătită pentru a avea un bebeluş cu noul iubit, însă că asta ţine numai de Dumnezeu, însă speră ca minunea să se întâmple cât mai curând.

”Fireşte, în alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă. Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe şi fericirea mea şi nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulţumit, nu pot să merg mai departe. Mi-aş dori (n.r. un copil), dar trebuie să vrea şi Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toţii!”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a reusit sa-s redobandeasca echilibrul si pe plan personal, mai ales de cand vedeta iubeste din nou.

Desi prefera sa nu vorbeasca prea mult despre barbatul care acum face parte din viata ei si a ficei sale, Andreea a dat de inteles ca si-ar dori sa isi construiasca o familie alaturi de el.

Iar de aceeasi parere este si Violeta, care si-a rugat mama sa ii mai faca un fratior sau o surioara.

Intr-un interviu pentru Libertatea, Andreea Marin a recunoscut ca ia acest lucru in considerare. “Da, chiar acum 2-3 zile mi-a spus acelaşi lucru Violeta. Mi-aş dori, dar trebuie să vrea şi Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toţii!”, a spus Andreea Marin pentru sursa citata.