Mara Bănică a spus că i-a văzut împreună, ținându-se de mână! Marcel Toader, primele declarații despre relația cu Andreea Marin: ”Îmi place de ea ca femeie și am ieșit de…”:

După ce în presa centrală au apărut informaţii cu privire la o posibilă relaţie între Marcel Toader şi Andreea Marin, acesta a ţinut să aducă lămuriri cu privire la acest zvon.

După ce jurnalista Mara Bănică ar fi primit un pont în care Marcel Toader era era „acuzat” că ar fi într-o relaţie amoroasă cu Andreea Marin, soţul Mariei Constantin a lămurit rapid situaţia. Acesta a declarat că persoana respectivă minte. În urmă cu ceva timp, numele celor doi au mai fost alăturate tot în acelaşi context.

La vremea respectivă, Marcel Toader declara, într-un interviu acordat pentru Libertatea, că o simpatizează pe fosta „zână” a surprizelor: „Normal că Andreea îmi plăcea şi-mi place ca femeie, dar între noi n-a fost nimic. La acea vreme, eu eram însurat cu mama lui Max. Eu şi Andreea am ieşit de câteva ori împreună, dar nu singuri, ci în grup. Nimic mai mult, doar i-am sponsorizat emisiunea de câteva ori”.

De asemenea, în urmă cu câţiva ani, Marcel Toader o lăuda pe Andreea Marin, într-o emisiune tv: „Nu pot să mint, mi-a plăcut de ea şi ca femeie, şi ca profesionistă. Doar că, la acea vreme, era amândoi puţin căsătoriţi. Am ieşit de câteva ori cu grupul cu care lucra, cu corpul de balet.”

Sursa: cancan.ro