Boala a transfigurat-o pe Denisa Răducu! :( Artista, cunoscută pentru chipul angelic, a ajuns o mână de om!

Boala a transfigurat-o pe Denisa Răducu. Artista, cunoscută pentru chipul angelic, a ajuns o mână de om de când a fost diagnosticată cu cancer. O nouă imagine şocantă cu manelista circulă prin presă şi i-a şocat pe toţi cei care au văzut-o.

Dan Capatos a mărturisit, în ediţia de marţi a emisiunii „Xtra Night Show”, că Denisa Manelista este extrem de slăbită, iar boala o macină zi de zi. Prezentatorul Tv a văzut o nouă poză cu cântăreaţa şi, potrivit spuselor sale, imaginea este cutremurătoare.

„Circulă şi pe la noi prin redacţie o imagine care nu se poate da pe post. E ceva de… cineva din familie i-a făcut poza. Am văzut nişte imagini absolut înfiorătoare”, a povestit Dan Capatos la „Xtra Night Show”.

Starea de sănătate a cântăreţei de muzică de petrecere Denisa Răducu e una precară, iar din câte se pare medicii se luptă pentru a putea să o ţină pe aceasta în viaţă, mai ales că ea are dureri foarte mari din pricina bolii.

În cadrul emisiunii TV prezentă de către Dan Capatos, cea care a făcut mai multe dezvăluiri despre starea cântăreţei de manele a fost jurnalista Mara Bănică. „Ştiu din surse sigure din familie. Are niste dureri cumplite. Trăieşte niste dureri cumplite, familia se duce în altă camera ca să nu plângă în faţa ei“, a spus Mara Bănică.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani. Părinţii artistei, Geta şi Emilian, au divorţat în 2006, iar vedeta şi sora ei au rămas în custodia mamei.

 

Sursa: Realitatea.net