Alexandra Bodi, supranumită regina Tik Tok-ului, nu îi dă de mâncare fiicei sale?! Ce au observat internauții

Alexandra și Ionuț Bodi sunt revelația TikTok-ului. De câteva luni, cei doi soți din Mureș au devenit celebri în mediul online. Alexandra și Ionuț Bodi se filmează în diferite ipostaze pe rețelele de socializare. În prezent, au reușit să strângă mii de urmăritori pe conturile lor de TikTok. Internauții le lasă zeci de comentarii în care îi apreciează. Totodată, filmulețele făcute de regii TikTok-ului adună de fiecare dată mii de vizualizări.

Recent, soția lui Ionuț Bodi a stârnit revoltă în mediul online. Mai exact, regina TikTok-ului a postat un filmuleț unde le spune urmăritorilor săi că este gata să ia masa alături de Ionuț. Alexandra a susținut că fiica ei nu vrea să mănânce, pentru că deja a mâncat.

Internauții sunt de părere că Alexandra Bodi nu are suficient grijă de fiica sa
Spre surprinderea internauților, fiica sa a negat totul și a mărturisit că nu a mâncat. Ulterior, mama sa a privit-o fix, destul de urât, după care regina TikTok-ului s-a întors cu fața spre cameră și i-a mințit că fiica ei s-a răzgândit atunci când i-a văzut la masă.

De asemenea, majoritatea internauților s-au revoltat pe Alexandra Bodi prin diferite reacții. Ei sunt de părere că Alexandra nu are grijă de fiica sa.

De curând, soția lui Ionuț Bodi și-a surprins fanii printr-un filmuleț surprinzător. Spre șocul tuturor celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare, regina TikTok-ului s-a filmat în wc-ul din curte.

Reamintim că Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit din cauza haterilor. După câteva zile cei doi au dat uitării circului din ultima perioadă și au decis să se împace. În prezent, regii TikTok-ului sunt mai fericiți ca niciodată.