Incredibil ce mesaj i-a transmis pe contul de socializare de sărbători

Antonia a postat pe rețelele de socializare câteva mesaje cu subînțeles care i-a dus pe fani cu gândul că artista i s-ar adresa indirect lui Lino Golden.

Antonia este foarte activă în social media și are o comunitate impresionantă de fani. Însă mesajele postate de Antonia în prag de sărbători nu sunt prea prietenoase. Vedeta judecă noua generație, care și-a schimbat principiile.

„Generația tânără crede că este cool să nu îți pese. Nu este. Efortul este cool, Să îți pese este cool. Să fii loial este cool. Încearcă”, se arată într-un dintre mesajele postate de Antonia.

Un alt mesaj postat în imediata continuare a celui precedent este:

„Adună-ți viața. Să ai drame de <> la vârsta asta este deja ridicol.”, a scris Antonia.

Antonia și Alex Velea l-au sarbatorit ieri pe fiul lor cel mare, Dominic, care a împlinit 6 ani. Apropiații cuplului au umplut rețelele de socializare cu mesaje și urări de „La mulți ani”, adresate lui Dominic.

Antonia a devenit mamă pentru a doua oară pe data de 27 decembrie 2014. Dominic fiind primul copil al Antoniei și al lui Alex Velea.

Vedeta mai are o fetiță, Maya, din prima căsnicie cu Vicenzo Casstellano. Fetița locuiește în Italia la rudele tatălui său.

Antonia și Alex Velea au doi băieți, Dominic (6 ani) și Akim (4 ani). Artista se declară o mămică fericită și împlinită.

“Sunt cea mai fericită femeie în viaţă”, a scris Antonia, în dreptul unei fotografii cu copiii săi.