Zi tristă pentru Ioana Tufaru! Cu ce bani este nevoită să se descurce în perioada asta: ”Este prea prea de tot şi foarte dureros…”

Ioana Tufaru-Călugăreanu, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu, a dispărut de ceva timp din atenția publicului. După o perioadă în care a apărut mai mereu la televizor și a fost supusă și unei operații de micșorare a stomacului, ea a dispărut, și-a făcut o familie și este fericită acum. Totuși, probleme cu banii persistă și situațiaa fost una grea pentru Ioana și familia ei, chiar de sărbători.

Ioana Tufaru se luptă cu criza financiară
Ioana Tufaru a mărturisit în cadrul unui interviu pentru CIAO că a fost grav afectată de criza economică provocată de pandemia de coronavirus. Pentru ea și familia ei a fost o perioadă foarte grea din punct de vedere al veniturilor, dar, totuși, a reușit să-i facă o bucurie fiului său de cinci ani. Astfel, i-a cumpărat, printre altele, și o tabletă din partea lui Moș Crăciun, de care cel mic a fost foarte încântat și pe care și-o dorea de mult timp.

Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu, a petrecut sărbătorile alături de soțul său și de cel mic. Ei au împodobit bradul împreună și s-au bucurat de spiritul sărbătorilor, deși nu au fost la fel ca în alți ani, când puteau merge în Târgul de Crăciun, ceea ce devenise o tradiție pentru ei, sau să viziteze alte atracții. De Crăciun s-au bucurat, totuși, de preparate gustoase, pe care chiar Ioana le-a pregătit.

De Revelion, ei vor sta acasă și vor petrece alături de Dan Negru, așa cum obișnuiesc mereu. Pentru noul an își dorește să revină la viața normală, să se rezolve problema cu noul virus al momentului și să petreacă timp mai mult în natură, să recupereze timpul pierdut.

“De Revelion, acasă, la TV. Vom urmări la TV emisiunea lui Dan Negru, pentru că nu există Revelion fără Dan Negru! : Offff….nu știu…. Dacă se termină cu nebunia asta de virus, aș vrea să stau cât mai mult afară în natură, în parc sau plimbare, să recuperăm timpul pe care l-am pierdut țintuiți în case! Sărbători fericite și luminate tuturor!”, a declarat Ioana.

Ioana Tufaru îi este foarte recunoscătoare lui Gigi Becali, care a ajutat-o în cele mai negre momente ale vieții. El i-a dăruit Ioanei garsoniera în care locuiește acum și îi plătește toate cheltuielile. El nu îi uită nici de sărbători, când le trimite carne și tot ce au nevoie pentru a se bucura de o masă îmbelșugată.