Unde locuieste Mara Banica. Din ce ani si-a facut casa boiereasca

Mara Bănică trăieşte pe picior mare. Vedeta TV locuieşte într-o adevărată casă boierească, conform spuselor sale, situată într-o zonă foarte bună a Capitalei.

Jurnalista trăieşte într-o locuinţă spaţioasă, luxoasă, iar în urmă cu ceva vreme a prezentat-o publicului. Mara se laudă cu câteva obiecte foarte interesante, dintre care cel mai tare iese în evidenţă biblioteca sa.

Ea mai are şi o oglindă veche, recondiţionată de tatăl său, despre care spune că are o mare valoare sentimentală.

„Este o casă boierească. Fiecare obiect are o poveste. În toate ţările în care merg ajung la târgurile de vechituri. Oglinda este luată de la comunitatea evreiască şi este recondiţionată de tata. Valoarea sentimentală este mult mai mare. Nu aş putea trăi fără bibliotecă”, spunea Mara Bănică.

Mulţi se întreabă, însă, de unde are aceasta bani pentru a întreţine o asemenea locuinţă. Ei bine, putem să presupunem că ea a încasat sume frumoase din salariul de la Antene, mai ales că în urmă cu aproape doi ani se lăuda că „a spart” în jur de 10.000 de euro pe cumpărături, în Germania.

„Am fost un weekend la cumpărături, la distracţie. Mi-am luat cadouri de ziua mea. Ceasul ăla scump e la mână, mi-a fost frică să îl las în avio. i-am luat o geantă. Oamenii te văd şi ştiu că sunt ale tale, sunt muncite. 10 000 de euro, cam aşa, în trei zile”, a declarat vedeta.

De mai bine de un an, Mara Bănică trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat pe care preferă să îţ ţină departe de ochii curioşilor. Recent, cei doi au decis să ducă relaţia la nivelul următor, aşa că ea a fost cerută în căsătorie. Ea a primit un inel de logodnă cu o bijuterie superbă, foarte similar cu inelul de logodnă al prinţesei Diana.

Mara a fost luată total prin surprindere de gestul iubitului său, dar a spus că nu i-a venit să plângă, deşi a fost lăsată fără cuvinte. Ea are un fiu, pe nume Dima, despre al cărui tată biologic nu a preferat să dea prea multe detalii. Ea s-a limitat să spună că nu era din acelaşi mediu social ca ea şi că s-a despărţit de el după doar o lună.

 

 

 

 

 

Sursa: spynews.ro