Una dintre aceste 4 vedete tocmai a anunțat că va deveni mămică pentru prima dată

Oana și Viorel Lis au făcut pasul cel mare. Cei doi se pregătesc să devină părinți, iar acest lucru le-a adus multă bucurie. După lungii discuții și demersuri greoaie, Oana a anunțat că i-a fost aprobat certificatul de părinte adoptator.

Oana este în culmea fericirii și visul ei de mulți ani este pe cale să se îndeplinească. Vedeta a mărturisit că este extrem de mulțumită de faptul că a făcut tot ce a ținut de ea ca acest lucru să se întâmple. Acum rămâne doar să aștepte telefonul care o va anunța că este, în sfârșit, mămică.

„Eu am făcut tot ceea ce ține de mine. Acum aștept să fiu sunată atunci când se întâmplă în sistem o minune. Mi se pare normal să dureze timp. Am văzut comentarii pe Internet de la unele persoane că durează mult. Și o femeie care rămâne gravidă, durează 9 luni până când își vede copilul. Nu mai spun că în zilele de astăzi femeile au probleme și durează 10 ani până să rămână gravide”,a declarat Oana Lis.

După ce toate lucrurile au fost puse la punct, Oana trebuie să mai treacă printr-o singură etapă-așteptarea. Dar acest lucru pare să nu o deranjeze pe soția fostului edil al Capitalei. Ea a declarata că a înțeles că lucrurile bune necesită timp și este dispusă să aștepte oricât este nevoie.

„Adică pentru mine nu este nicio problemă că durează. Mi se pare normal să dureze, pentru că nimic în viață care este frumos și minunat nu vine de pe o zi pe alta. Eu am făcut tot ce ține de mine și acum aștept să intervină destinul, Dumnezeu. Bineînțeles că am învățat să am și răbdare. Nu aveam înainte. Îți dai seama, când ești tânăr nu ai răbdare în general. Dar eu am învățat să am și asta mă ajută”,a mai declarat Oana Lis.