Ea e tânăra bogătașă din București care care și-a cheltuit toată averea pentru a arăta ca Bianca Drăgușanu! După zecile de operații de mărire și micșorare, mulți îi spun că e un monstru, alții că e perfectă. Iată cum arată acum

Numele fetei din imaginea de mai sus este Alina Grigore, ea este o tânără care se declară ,,îndrăgostită” de Bianca Drăgușanu, drept urmare a făcut tot ce era omenește posibil pentru a semăna cât mai mult cu idolul său.

Alina are un copil dintr-o relație anterioară, dar nu este căsătorită cu tatăl băiatului. Se pare că, după mai multe relații eșuate, bruneta s-a oprit la un om de afaceri originar din Norvegia. Iubitul perfect pentru ea este atât mai în vârstă, dar și extrem de înstărit. Harald, norvegianul, i-ar putea foarte ușor fi tată, dar are grijă ca iubitei sale să nu îi lipsească absolut nimic.

Potrivit protv.ro, surse apropiate tinerei susțin că Harald îi trimite sume importante de bani lunar, din acești bani Alina reușește să își crească și băiatul. Același Harald este cel care i-a plătit și toate operațiile estetice!

Așa arată acum: