S-au despărțit și… l-a înlocuit imediat! Cine este noul partener! Este și el vedeta la Antena 1:

“Divorțul” celebrului cuplu de la radio Flick&Popescu a luat prin surprindere pe toată lumea. O perioadă, Popescu a prezentat singur emisiunea de la ZU, dar în curând ar urma să aibă un nou coleg.

Apar noi informații în cazul „divorțului” dintre Flick&Popescu de la Radio ZU. Se pare că au fost făcute cărțile și postul de radio va avea un nou personaj în peisaj.

Potrivit unor surse din apropierea echipei de la radio, Flick ar urma să fie înlocuit cu unul dintre “tovarășii” lui Mihai Bendeac. Separarea cunoscutului tandem s-ar fi produs după ce Miss Planet ar fi intervenit “în ecuație”. Totul s-ar fi întâmplat după ce simpaticii prezentatori ar fi fost protagoniștii unor momente tensionate.

Potrivit cancan.ro, nimeni altul decât Vlad Drăgulin, bunul prieten al lui Mihai Bendeac, pare că îi va lua locul lui Flick, iar acesta va deveni coleg cu Popescu, la Radio ZU.

Din câte se pare, Răzvan Popescu n-ar fi singura ”victimă” a tinerei din Oradea. Flick, pe numele său real Flicea Sebastian Andrei, s-ar fi îndepărtat și de doi dintre cei mai buni prieteni, la scurt timp după ce s-a căsătorit.

Conform surselor cancan.ro, pe lângă ”divorțul” de Răzvan Popescu, ”Domnul Rimă” ar fi rupt-o și cu Mihai Bendeac și Speak.

”De când s-a cuplat cu Denisa, Flick nu a mai fost văzut în compania lui Mihai Bendeac și a lui Speak. Înainte erau de nedespărțit. Se pare că soția i-a interzis să se mai vadă cu anumite persoane. Lucrul acesta pare să fie extrem de evident, de la o zi la alta.

Nu-i de mirare că s-a certat cu Răzvan Popescu. În ultima perioadă, ea îl însoțea și la radio, lucru care se pare că a deranjat anumite persoane și de aici ar fi pornit anumite certuri”, au declarat sursele citate.