S-a ales praful de aproape tot ce au construit în 25 de ani. Dan Bittman rupe tăcerea acum și spune tot adevărul despre despărțirea de Liliana Ștefan:

Dan Bittman și Liliana Ștefan au avut o relație de lungă durată, de mai bine de 25 de ani. Artistul s-a despărțit de mama copiilor săi și a confirmat această informație acum. Cei doi și-ar fi spus adio de patru ani și nu mai locuiesc împreună de aproximativ un an.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au trei copii împreună, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului. Artistul a spus în repetate rânduri că niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie să se căsătorească pentru a construi ceva. Nici Liliana Ștefan nu și-a exprimat dorința de a deveni mireasă, atât timp cât lucrurile mergeau bine și așa.

Invitat la emisiunea 40 de întrebări, Denise Rifai l-a întrebat pe artist dacă băieții l-au întrebat vreodată de ce nu s-a căsătorit cu mama lor.

Dan Bittman a povestit că niciodată nu s-a pus problema căsătoriei cu Liliana Ștefan, pentru că s-au înțeles foarte bine așa.

„Nu, nu m-au întrebat niciodată. De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab dacă mă întrebați, părerea mea despre mine.

Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt”, a spus Dan Bittman, despre relația cu Liliana Ștefan.

După ce au existat o serie de speculații în presă pe marginea acestui subiect, Dan Bittman a lămurit că el și Liliana Ștefan nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu patru ani și nu mai locuiesc în aceeași casă de un an.

Artistul a spus în emisiune că s-a mutat singur într-un apartament suficient de mare încât băieții săi să mai poată veni să-l viziteze și chiar să rămână la el când este cazul.

Dan Bittman a precizat că poartă întreaga vină pentru despărțirea de femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit în mod civilizat.

„Trebuie să fac o mică paranteză. Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină„, a mai spus Dan Bittman în emisiunea moderată de Denise Rifai.