Medicii legisti s-au ingrozit la efectuarea autopsiei Alexandrei, tanara ucisa fara mila de militar. Ce au descoperit in trupul fara viata al tinerei este infiorator:

Medicii legisti s-au ingrozit la efectuarea autopsiei pe cadavrul tinerei de 25 de ani, care a cazut victima agresiunii subofiterului Florin Oprea. Acestia au gasit in trupul femeii o parte din lama cutitului, precum si multiple leziuni grave

Practic, tanara nu a mai avut nicio sansa. „In urma autopsiei s-a stabilit ca moartea pacientei a fost violenta, ea datorandu-se hemoragiei interne si externe, consecinta a unui politraumatism cu multiple plagi taiate si intepate, din care trei cu caracter penetrant intra-toracic”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste, pentru Adevarul.

Florin Oprea, militarul de 35 de ani care si-a ucis cu sange rece concubina intr-un coafor din Titu a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia a fost data de magistratii Tribunalului Militar Bucuresti. El risca sa isi petreaca restul vietii in spatele gratiilor.

Adus in fata procurorilor, Florin si-a recunoscut fapta si le-a spus ca regreta extrem de mult ce a facut. El si-a injunghiat de 17 ori iubita si dupa ce a comis acest gest a sunat la 112 si a plecat cu un taxi la sectia de Politie, acolo unde s-a predat autoritatilor.

Desi un echipaj de salvare a ajuns la locul incidentului, Alexandra Elena Marin, tanara de injunghiata de militar, a murit in urma ranilor suferite.

Criminalistii au descoperit pe corpul victimei mai multe plagi injunghiate in zona gatului, pieptului si pe picioare.