Mama lui Alin, strigăt de disperare:

Cântăreața Oana Radu trece prin momente cumplite alături de familia lui Alin, cel pe care l-a iubit. Un cocktail Molotov i-a adus sfârșitul tânărului. Acesta avea toată viața înainte, iubea și urma să-și termine studiile chiar în perioada următoare.

Din păcate, a fost inc3ndiat de viu de un vecin din copilărie – cunoscut cu afecțiuni pslhice – chiar în blocul în care a crescut. Momentele de cumpănă au continuat preț de trei săptămâni pentru iubita și familia lui Alin. Tânărul s-a zbătut între viață și m0arte, dar trupul său a cedat, în cele din urmă, din cauza arsurilor foarte gr@ve pe care le-a suferit. Alin a fost înm0rmântat, azi, la Craiova – orașul natal – așa cum a decis decis familia băiatului.

Familia acestuia a insistat – și ar fi comunicat dorința celor de la Poliție – ca presa să nu participe la înm0rmântare. Slujba a început la ora 14:00, iar mama lui Alin este distrusă de durere, strigând permanent ,,Mumă, te-a 0m0rit cr|m|nalul, mumă, ce rău i-ai facut, ce-a avut cu tine?”

Alin și bărbatul care l-a incendiat au fost vecini în Craiova, iar acesta din urmă avea probleme psihice. Amenința, de mai multă vreme, că va da foc blocului, dar părinții l-au scos, pe propria răspundere, din spitalul în care fusese internat. Nu s-au gândit cât rău ar putea să facă fiul lor unor oameni nevinovați.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, spunea în urmă cu puțin timp Oana Radu.

sursa: cancan.ro