Cu ce se ocupă de fapt Ramona Gabor în Dubai: „Pot să spun că sunt expertă în…”:

Ramona Gabor a dezvăluit cu ce se ocupă în Dubai, după ce a plecat din SUA.

Sora Monicăi Gabor este expertă în diamante, ea absolvind un curs în acest sens.

„Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui.

M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamantului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă.

Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a declarat Ramona Gabor pentru Click.

O româncă a devenit eroină în Italia. Este incredibil ce curaj a avut!

O româncă în vârstă de 43 de ani a salvat de la sinucidere un italian. Bărbatul a încercat să îşi pună capăt zilelor, dându-şi foc în propriul autoturism.

Potrivit publicaţiei Torino Oggi, totul s-a întâmplat în seara zilei de luni, 9 septembrie. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, suferind de o decepţie sentimentală, a decis să îşi ia viaţa. În jurul orei 23:00 pe via Parri din localitatea Torre Pellice, bărbatul s-a urcat în maşină şi a dat loc foc la autovehicul. Românca, rezidentă în zonă, a văzut maşina în flăcări şi a sunat imediat la 112.

După ce l-a observat pe bărbat, l-a scos dintre flăcări şi l-a urcat în maşina ei pentru a-l duce la spital. Italianul a fost transportat iniţial la spitalul din Pinerolo, de unde a fost transportat mai apoi la cel din Torino cu elicopterul. Potrivit medicilor, victima se află în stare gravă, aceasta suferind arsuri pe 45% din suprafaţa corpului, scrie Adevarul.