Jador sau Culiță Sterp? Pe cine susține Ella în competiția Survivor România:„El este singura persoană care…”

Ella de la Puterea Dragostei a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Jador, care nu a avut un deznodământ tocmai fericit. Cei doi foști concurenți ai emisiunii fenomen de la Kanal D nu au rămas împreună, fapt pentru care susținătorii celor doi au fost foarte necăjiți. Atât bruneta, cât și Jador și-au continuat separat viețile și proiectele.

Ella a fost una dintre cele mai iubite concurente ale sezonului doi Puterea Dragostei, care a ajuns până în Marea Finală a show-ului. Deși nu a ieșit câștigătoarea Puterea Dragostei sezonul doi, bruneta este în continuare foarte apreciată pentru felul ei de a fi. Ba mai mult decât atât, Ella s-a lansat în industria muzicală, avâdn deja două piese, alături de Culiță Sterp și alta, cu Rafaelo, fost concurent al primului sezon Puterea Dragostei.

Ella a fost întrebată despre competiția Survivor și despre persoana pe care o susține, fanii știind că unul dintre concurenți este chiar fostul ei iubit, Jador. Bruneta a făcut un live, seara trecută, în care a recunoscut că nu-l susține pe Jador și că nici nu a urmărit Survivor.

“Nu, nu m-am uitat la Survivor. Nu-l susțin pe Jador. Singura persoană pe care o susțin, de la Survivor, este Culiță Sterp. Pe el îl susțin pentru că și el m-a susținut pe mine în multe momente și a fost alături de mine”,a spus Ella de la Puterea Dragostei.

Deși fanii lui Jador și ai Ellei se așteptau ca bruneta să-și susțină fostul iubit, iată că fosta concurentă a sezonului doi Puterea Dragostei este alături de prietenul ei, Culiță Sterp. Ella are o piesă cu amicul ei Culiță Sterp, care a strâns pe YouTube peste un milion și jumătate de vizualizări.