Irinel Columbeanu a sărăcit și nu mai umblă în cercuri selecte. Iată cum a fost surprins la o terasă. Se vede că nu mai are bani deloc:

Celebrul Irinel Columbeanu nu se mai bucură de aceeași notorietate ca altă dată, mai ales de când averea sa s-a dus pe apa sâmbetei. El a fost surprins de paparazzi Tacataca la o terasă modestă din Capitală, împreună cu niște prieteni.

Dacă odinioară putea fi văzut numai în cluburile de fițe din Capitală, Irinel a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere dintr-un cartier de la marginea Bucureștiului și să conducă o mașină pe care și-a cumpărat-o la mâna a doua. Nici și ieșirile sale cu prietenii nu mai sunt ca în vremurile bune.

Și revenind la prietenii din prezent, Irinel Columbeanu se afla la terasă cu amicii săi, printre care se numără și Ion Boschet. Ionel Cojocea, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Ion Boschet, a devenit faimos în urmă cu mulți ani, după ce a fost surprins lovind-o pe vedeta de televiziune Andreea Spătar, fosta lui iubită.

Pentru ieșirea la terasă, Irinel Columbeanu a ales o ținută normală, departe de aparițiile sale foarte bine studiate și foarte elegante din urmă cu ani. Acesta a purtat o pereche de bermude și un tricou de culoare albastră.