Halucinant! De ce şi-a ucis iubita bărbatul din oraşul Titu! A spus chiar el, când a ieşit de la audieri: ”Avea…” E revoltător:

Cazul militarului care şi-a ucis iubita într-un acces de gelozie a oripilat o ţară întreagă, însă şocant este cum şi-a explicat el gestul oribil.

După mai multe ore de audieri, Florin Oprea a fost reţinut, iar la scurt timp el a spus că nu a vrut niciodată să-şi ucidă iubita.

„Gelozie domn-le. Nu am vrut să o omor. Nu am vrut să o omor niciodată. Îmi pare foarte rău. Avea mai multe (n.r. aventuri)”, a spus Florin Oprea când a ieşit de la audieri.

Din primele informaţii, se pare că Florin Oprea şi-a urmărit iubita, a intrat în salonul în care era ea şi apoi s-a năpustit asupra ei şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

În ciuda faptului că ea a fost transporată de urgenţă la spital, iar medicii au resuscitat-o timp de o oră şi jumătate, eforturile lor au fost fără succes.

Nu e prima dată când Alexandra Marin este agresată de cel cu care are un copil. Ea a depus plângere în urmă cu o lună din cauza bătăilor pe care le-a primit din partea lui, iar tatăl ei susţine că Florin Oprea era dependent de păcănele.

Reamintim că o crima oribila a avut loc in aceasta dupa-amiaza in localitatea Titu din judetul Dambovita. O tanara de 25 de ani a fost injunghiata mortal de catre concubinul ei intr-un coafor.

Incidentul s-a petrecut in vazul tuturor, barbatul neavand nicio jena in a-si executa pur si simplu iubita. Fata a fost transportata la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Barbatul care a ucis-o are 35 de ani si este din localitatea Lunguletu. Omul lucra ca si militar.

Din primele cercetari reiese ca tragedia s-a produs ca urmare a unor neintelegeri dintre cei doi, neintelegeri provocate de gelozia militarului.

Barbatul a fost identificat si retinut. El urmeaza sa fie audiat in curand. Cei doi aveau impreuna un copil minor care va ramane fara ambii parinti, unul mort, iar celalalt, cel mai probabil va intra in puscarie.