Gina a platit o femeie sa ii ingrijeasca mama bolnava, dar ce i-a facut aceasta este de-a dreptul inuman! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere Cum a putut să îi facă așa ceva sărmanei femei:

Gina Owen a a privit ingrozita cum mama sa in varsta de 78 de ani care sufera de dementa este batuta crunt de catre femeia pe care o platise sa o ingrijeasca pe batrana.

Stacey (46 de ani) fusese angajata ca ingrijitoare de catre fiica unei batrane bolnave de dementa. Desi primea bani frumosi, femeia de 46 de ani a facut-o pe biata batrana sa treac aprintr-un adevarat iad.

Pentru ca observa cum starea mamei ei se degradeaza pe zi ce trece, Gina a instalat camere de supraveghere ascunde in toata casa.

Atunci a vazut cum mama ei in varsta de 78 de ani este palmuita fara mila de catre cea care ar fi trebuit sa o ingrijeasca. Mai mult, aceasta o numea pe batrana „imputita” si ii tragea patura dupa ea.

Dupa ce a vazut imaginile, Gina a ajuns intr-un suflet acasa pentru a-si scapa mama din ghearele ingrijitoarei diabolice. Desi totul a fost inregistrat, politia nu a luat nicio masura asupra femeii de 46 de ani.