Decizie de ultima oră după notele proaste primite de Eliza la Evaluarea Națională. Ce a anunțat Adriana Iliescu:

Eliza Iliescu a aflat marți rezultatele la Evaluarea Națională 2018. Fiica celei mai bătrâne mame din România a avut un rezultat bun la limba română, însă unul foarte mic la cel de matematică.

Astfel, notele obținute de Eliza Maria Bogdana Iliescu au fost: 8,50 la limba română și 4,55 la matematică. Media obținută de fiica Adrianei Iliescu este de 6,52.

Potrivit wowbiz.ro, Adriana Iliescu a decis să depună contestație dupoă ce a aflat rezultatele Elizei la Evaluarea Națională 2018.

“Doamna Iliescu spune că Eliza a fost depunctată la caligrafie. Fetița are un scris care nu este caligrafic, e ca al unui copil de școală primară, dar este lizibil. Amândouă sunt conștiente că nota Elizei nu va urca foarte mult, maximum să crească până la 7 în urma reexaminării însă, dacă cea mică a dorit acest lucru mama a fost de acord. Oricum, sunt locuri în licee pentru toți copiii și până la urmă vor găsi unul bun pentru fetiță.

Nu, Eliza nu a plâns după afișarea rezultatelor. Doar a cerut să i se corecteze din nou lucrările. Vrea acest lucru și pentru lucrarea la matematică, unde ea nu este strălucită. Susține că a lucrat la toate punctele și cumulat ar putea să obțină o notă mai mare tocmai la matematică”, a declarat o persoană din apropiuerea Adrianei Iliescu pentru sursa mai sus-menționată.

Rezultatele la Evaluarea Națională 2018 au fost afișate marți, 19 iunie. În aceeași zi, elevii nemulțumiți de note depun contestații, iar o a doua comisie de corectare le va evalua din nou lucrările.