Ce s-a aflat acum despre cei doi, cum au ajuns să renoveze acel apartament:

Luni seara, doi muncitori au fost ținuți ost…atici ore în șir într-un apartament din Onești, de fostul proprietar al imobilului. Ulterior, aceștia au fost înjun…ghiați mo…rtal, iar suspectul a fost împu…șcat de pol…iția care a intervenit în forță. Din păcate, pentru cei doi bărbați a fost mult prea târziu. Cine sunt cei doi muncitori și ce voia suspectul de la ei?

Seara trecută a avut loc un eveniment șocant la Onești, după ce un bărbat a înj…unghiat mo…rtal doi muncitori, pe care i-a ținut sech…estrați mai multe ore. Aceștia erau la muncă și renovau locuința, fără a avea vreo legătură cu cel care i-a u…cis. Bărbatul care i-a sech…estrat era fostul proprier al imobilului, dar a pierdut locuința în urma cu mai bine de 10 ani în favoarea companiei unde lucrau vic…timele. Martorii au fost șo…cați, după ce agr…esorul a ieșit la balcon, cu vic…timele lângă el și fluturând un cu…țit, spunându-le autorităților să plece. Din păcate, după patru ore de negocieri, fostul proprietar i-a înjunghiat mo…rtal pe cei doi muncitori, iar el a fost împu…șcat de autorități, fiind internat în spital. Vic…timele sunt un bărbat de 36 de ani și colegul lui de 52 de ani. Inițial, cel din urmă a fost găsit dec….edat la fața locului, iar bărbatul în vârstă de 36 de ani a mur…it la spital, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Conform primelor informații, cei doi muncitori erau electricieni de profesie, fiind trimiși de compania unde lucrau pentru a face o evaluare în vederea unei viitoare renovări. Se pare că unul dintre vecini l-ar fi sunat pe fostul proprietar să-l anunțe că sunt două persoane prezente în apartament. Bărbatul a ajuns acolo și i-a ame…nințat pe cei doi muncitori cu cuț…itul și a sunat la 112 pentru a cere ca răscumpărare o sumă de bani. Firma la care erau angajați cei doi muncitori care au mur…it, deținea apartamentul încă din 2008, în urma unei decizii a instanței, dar locuința nu a fost folosită deloc de companie, iar recent, firma a decis să renoveze imobilul. Astăzi, familiile celor doi bărbați uc…iși de agr…esor, trăiesc o adevărată dramă, iar copiii celor doi au rămas fără tată.

Soția răp…itorului, în vârstă de 67 de ani, care a se…chestrat și u…cis doi muncitori într-un apartament din Onești, a fost reținută pentru 24 de ore, după ce oameni legii au găsit-o pe aceasta într-un apartament din blocul respectiv. Surse din cadrul anchetei susțin că femeia avea în poșetă coliere de plastic cu care fuseseră legați cei doi muncitori uci…și.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru compl…icitate la săvârșirea infra…cțiunii de lipsire de liberatate în mod ile..gal. În acest moment, agre…sorul împu…șcat de pol…ițiști, se află în stare gr…avă la spital.