Ce a pus-o să facă Mr Pink pe Monica Gabor, în SUA

Au trecut 8 ani de la divorțul dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu, iar viețile lor au luat traiectorii total diferite. Omul de afaceri a rămas în vila de la Izvorani, în timp ce Monica a început o relație cu afaceristul chinez Mr. Pink și s-a mutat în Statele Unite ale Americii, într-o vilă de lux din Malibu, California.

Monica Gabor trăiește într-o vilă de 3,5 milioane de dolari
Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink, îi face toate poftele Monicăi Gabor, iar aceasta face tot posibilul să îl facă fericit pe cel care i-a pus la dispoziție o vilă care valorează 3,5 milioane de dolari. Locuința de lux are vinotecă, saună, o sală de fitness, living cu șemineu, baie cu mobilier din lemn masiv și o piscină înconjurată de palmieri. Vila este renumită în Statele Unite ale Americii, după ce mai mulți artiști au închiriat-o ca locație de filmări pentru videoclipurile unor piese.

Vila mai are și o bucătărie din marmură, unde Monica Gabor gătește tot feluri de bunătăți pentru a-l impresiona pe Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fotografiat meniul pe care i l-a pregătit afaceristului chinez și s-a lăudat cu pozele pe rețelele de socializare.

Monica a gătit într-o zi două tipuri de chiftele, din carne tocată și din cartofi. La micul dejun a pregătit batoane din cereale, iar la prânz a făcut supă de varză kale, considerată un deliciu în bucătăria asiatică. A mai făcut paste cu sos pesto de nuci și creveți la grătar cu cartofi natur. Și asta nu a fost tot. A pregătit zilele trecute și o salată de vinete.

Se pare că din fata răsfățată care era în urmă cu mai mulți ani, Monica Gabor a devenit o femeie de casă, care preferă să gătească acasă în loc să mănânce la restaurant.