Carmen de la Sălciua, declarații controversate

Carmen de la Sălciua a făcut declarații neașteptate despre vaccinul împotriva COVID-19. Iată care este motivul pentru care frumoasa artistă nu are de gând să-și administreze serul.

Într-o postare pe contul de Instagram, Carmen de la Sălciua, la întrebarea fanilor, și-a dezvăluit poziția față de vaccinul anti-Covid, care ar putea pune capăt pandemiei de coronavirus.

Carmen de la Sălciua este apreciată de fani atât pentru talentul muzical cât și pentru sinceritatea de care dă dovadă pe conturile sale de socializare. Nu este nimic nou faptul că aceasta obișnuiește să organizeze sesiuni de întrebări pe contul de Instagram, pentru a fi cât mai aproape de oamenii care o urmăresc. Însă răspunsul acesteia la întrebarea „Ce părere ai despre vaccin?” i-a nemulțumit teribil pe urmăritori, care imediat au taxat-o: „Mai documentează-te înainte, nu vezi situația?”.

Vedeta a dezvăluit, spre uimirea fanilor, că nu este de acord cu vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 și că nu plănuiește să și-l administreze. De asemenea, artista a adăugat că totul ar fi legat de un presupus „cip”. „Nici un cip și nici un vaccin nu ne va face nemuritori! Dar ne vom pierde sufletul și ne vom robotiza de tot în timp. Și la ce-i folosesc omului toate dacă își pierde sufletul?”, a scris vedeta pe contul său de Instagram.

Însă, acesta nu este singurul răspuns pe care Carmen de la Sălciua l-a oferit pe acest subiect. După ce a fost acuzată ca induce lumea în eroare, artista a răspuns: „Cei care vor să îl cunoască pe Dumnezeu vor ști și își vor da seama că tot ce scrie în Biblie se împlinește și vrem sau nu, singura scăpare este acolo sus! Necazurile ne vin de pe urma păcatelor, iar păcatele ne îndepărtează de El. În unele momente logica nu își mai are sensul. Aceste lucruri sunt permise pentru necredința și păcatele noastre. Cei care vor răbda până la sfârșit se vor mântui!”.