Era gravidă și a vrut sa-si opereze nasul ca sa arate mai bine, dar doctorul i-a spus ca nu poate face acest lucru decat daca renunta la fatul din burta! Care a fost decizia fetei: La un asemenea răspuns nu se aștepta nimeni

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui orasel din Marea Britanie si a starnit dezbateri aprinse.

Tanara din imaginile alaturate, care are doar 25 de ani si este deja mama a 3 copii, are o pasiune pentru operatiile estetice, avand mai multe interventii de acest gen la activ.

Si-a umflat buzele, pometii, si-a tatuat sprancenele si a platit aproape 5.000 de lire pentru a-si pune silicoane. Urmatoarea operatie pe care o avea pe lista era nasul, insa cand a fost la controlul initial medicul i-a spus ca nu poate realiza interventia, deoarece era insarcinata.

Dupa ce a aflat acest lucru, Josie Cunningham a luat o decizie socanta: a facut avort in a 12-a saptamana de sarcina, doar pentru a se putea opera si obtine nasul mult visat.

„Sarcina era un obstacol prea mare in calea frumusetii mele, oricum copilul nu era programat. E corpul meu, fac ce vreau cu el, nu inteleg de ce trebuie sa imi justific decizia in fata cuiva”, a spus ea.

Ce parere aveti despre gestul ei?