O poliţistă de 30 de ani, mama a doi copii, diagnosticată cu o formă gravă de cancer! Chinurile prin care trece tânăra acum sunt insuportabile! Abia săptămâna trecută i-a mai murit o colega ce suferea de aceeași boală!

La doar câteva zile după ce Alina Coşovliu, poliţista transferată în Turcia pentru tratament, s-a stins din viaţă, acum, o altă femeie din cadrul MAPn a fost diagnosticată cu o boală gravă şi are nevoie de ajutor.

Elena Cernica, o poliţistă din Focşani în vârstă de 30 de ani, mama a doi copii, a fost diagnosticată cu cancer la creier. Un prieten de-al ei a făcut public un apel la oameni să doneze bani pentru ca aceasta să meargă la tratament.

”Colega din imagine se numeşte Lenuţa sau Elena, cum îi spun prietenii. Elena Cernica. Este abolventă a Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” din Câmpina, promoţia 2009. În prezent are gradul de agent principal de poliţie şi lucrează la Poliţia Mun. Focşani, Biroul de Ordine Publică. Este o poliţistă deosebit de respectată, atât la serviciu de către colegi, cât şi de cetăţeni. Colega mea are 30 de ani, este căsătorită şi este mămica unui băieţel minunat de 1 an şi 2 luni. Elena nu este doar un poliţist bun, dar este şi o sportivă desăvârşită, o atletă care participă constant la Campionatele de Atletism ale M.A.I. Doar că acum o lună, în timp ce se pregătea într-o sală de sport, Elena şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut.

A mers la spital, iar diagnosticul a fost crâncen, ”tumoră parietală profundă stânga”, cancer la creier pe româneşte. Nu a trecut nicio săptămână de când am pierdut o altă colegă, Alina, de doar 28 de ani. Nu vreau să o pierdem şi pe Elena. Am primit azi zeci de mesaje de la colegi, prieteni sau necunoscuţi să postez un apel umanitar pentru Elena. Am decis să o contactez personal şi colega mi-a confirmat vestea tristă. Există şanse pentru Elena să se opereze în străinătate. Acum se caută o clinică în Italia sau Ungaria. Bineînţeles că efectuarea operaţiei va costa foarte mult. Mult peste posibilităţile unui om obişnuit, care trage din greu pentru banii pe care îi câştigă lunar”, a scris acesta pe Facebook.