Unde locuiește Marcel Ciolacu: „Stau la bloc”

Presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa sublinieze, in mai multe raspunsuri la mesaje pe Facebook, ca el sta la bloc. La fel ca oamenii obisnuiti, sugereaza seful PSD. Insa nu a mentionat ca sta intr-un bloc RAAPPS, in care apartamentele sunt patru ori mai mari.

Ciolacu a tinut sa mentioneze insistent ca sta la bloc, in raspunsurile sale. „Din pacate nu am o piata langa bloc„, „Din pacate, langa blocul in care stau nu am o piata”, „Am mers in cel mai apropiat magazin de bloc„, a repetat Ciolacu.

 

 

 

 

 

Marcel Ciolacu nu a mentionat insa ca sta in bloc al RAAPPS, adica un bloc cu apartamente rezervate doar demnitarilor. Newsweek Romania a scris in 2018 ca Ciolacu continua sa ocupe o locuinta RAAPPS desi fusese dat afara din guvern de Liviu Dragnea dupa demisia fortata a lui Mihai Tudose.

Apartamentele RAAPPS sunt departe de ce inteleg romanii obisnuiti printr-un apartament de bloc. Aceasta au un grad de confort foarte ridicat si sunt extrem de spatioase. De exemplu, apartamentele din blocul RAAPPS de pe strada Mihai Eminescu din Bucuresti au peste 200 de metri patrati. Un apartament obisnuit are in jur de 70 de metri patrati.