Nella, sotia „Jaguarului” de la Exatlon, amenintata cu moartea! „Nebuno, sa il lasi pe Ionut in pace ca m-am indragostit de el. Il astept la Otopeni si te omor daca te prind acolo” – Cine e femeia care a pus ochii pe „Jaguar”:

Celebritatea sotului ei a inceput sa ii aduca probleme Nellei, frumoasa sotie a „Jaguarului” de la Exatlon! Recent, aceasta a fost amenintata cu moartea de catre o tanara care s-a indragostit de Ionut.

Nella Angheluta a facut totul public pe pagina ei de Facebook. „Penibilul a atins cote maxime. Daca pana acum am primit mesaje de sustinere foarte placute si de care sunt mandra,astazi primesc mesaje mai putin placute.Asta înseamna sa fii sustinator adevarat.”

Nella primeste insa si multe mesaje de sustinere si le-a transmis un mesaj emotionant tuturor celor care il sustin si l-au votat pe Ionut sa ramana in competitie.

„Viata a fost generoasa cu noi si ne-a binecuvântat cu asftel de oameni. Unii dintre ei ne sunt prieteni în viata reala, altii sunt doar prieteni virtuali (deocamdata).
Va respect, va pretuiesc si sunt recunoscatoare ca existati.

Simt ca un simplu „multumesc” nu poate acoperi valoarea prieteniei si sustinerii voastre si ca orice as spune, oricât de frumos ar suna, nu poate exprima admiratia, recunostinta si toate sentimentele frumoase pe care le am pentru voi… Va multumim frumos pentru sustinere si ca sunteti alaturi de noi neconditionat”