Micutul Daniel a fost gasit mort in patutul sau. Cand au vazut ce avea sub haine, medicii au fost îngroziți! Parintii lui au fost arestati pe loc… Ce făcuseră:

Micutul Daniel a fost gasit mort in patutul sau de catre medici. Acestia au fost terifiati cand au vazut ce avea bebelusul de numai patru luni pe sub haine. Parintii acestuia au fost arestati pe loc.

Doi parinti din statul american Iowa au ajuns in spatele gratiilor, dupa ce fiul lor de numai 4 luni a fost gasit mort in patutul sau.

Paramedicii chemati la locuinta acestora nu au mai putut face nimic pentru micutul Daniel, despre care medicii legisti cred ca a murit cu mult timp inainte ca paramedicii sa fie chemati.

Cand i-au dat hainele joc, trupul neinsufletit al micutului era plin de viermi. Legistii au declarat ca babelusul nu mai fusese schimbat, spalat si luat din patut de aproximativ o saptamana. Bebelusul era si foarte slab, el cantarind in jur de 3 kilograme.

Mama micutului , Cheyanne Harris (20 de ani) si tatal acestuia Zachary Koehn (28 de ani) au fost arestati imediat. Ei sunt acuzati de crima, relateaza foxnews.com.
Cei doi mai au o fetita in varsta de 2 ani.

Sursa: stirilekanald.ro