Mărturisiri înfiorătoare în cazul tragediei de la Galaţi. Ce a spus o prietenă de-ale Denisei înainte ca ea să moară:

Accidentul care a avut loc sâmbătă dimineaţă, în Galaţi, a şocat o ţară întreagă. Maşina condusă de Claudiu s-a izbit de un stâlp, iar impactul a fost atât de violent, încât el şi tânăra aflată în dreapta lui au încetat din viaţă.

UPDATE- O apropiată a uneia dintre supravieţuitoare a povestit ce s-a întâmplat în maşina care a devenit sicriu pentru şofer şi o tânără de 17 ani. Denisa a avut parte de moarte violentă şi s-a stins în faţa prietenilor. Potrivit unei prietene, fata din spate ţipa şi spunea îngrozită că „nu mai are aer”.Cu câteva zile înainte de tragedie, Denisa se gândea cum să-şi serbeze majoratul. În loc de petrecere, familia şi prietenii se pregătesc să o conducă pe ultimul drum. Cel mai probabil, ea va fi îmbrăcată în rochie albă de mireasă.

„Denisa nu pot să cred ce aud. Ieri erai aşa de bine, nici o secundă nu m-am gândit la aşa ceva. Erai o persoană minunată şi nu meritai un asemenea lucru”, „Dumnezeu să-l ierte! Inconştientă se plăteste scump, dar în această situaţie e vorba şi de cealaltă viată. Mare păcat că trebuie să mai plătească şi altii”, au scris prietenii virtuali la aflarea triştei veşti.

Alţi doi prieteni care erau cu Denisa şi Claudiu în maşină au ajuns la spital. Se pare că tinerii din maşină făceau o transmisiune live pe Facebook în momentul impactului. Astfel, se pare că şoferul maşinii a pierdut controlul volanului după ce ar fi fost distras de transmisiunea live făcută de ceilalţi tineri din maşină. Poliţia va verifica telefoanele mobile ale tinerilor pentru a verifica dacă aceştia au făcut transmisiunea live pe reţelele sociale.

„Şoferul unei maşini, un bărbat de 35 de ani, aflat pe strada Brăilei, la intersecţia cu strada Traian, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stălp de electricitate. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani şi al unei tinere de 17 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă. Totodată au fost rănite şi transportate la spital două fete de 14 şi 17 ani care se aflau pe bancheta din spate a maşinii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

sursa: cancan.ro

Exit mobile version