Costi, soţul mamei din Buzău care şi-a pus capăt zilelor la numai 23 de ani, a rupt tăcerea! Bărbatul îndoliat a dezvăluit ce s-a întâmplat între el şi soţia lui înainte ca tânăra să-şi ia viaţa. “Înainte de a face asta, mi-a spus că…”

Costi, soţul mamei din Buzău care şi-a pus capăt zilelor la numai 23 de ani, a rupt tăcerea. Bărbatul îndoliat a dezvăluit pentru CANCAN.RO ce s-a întâmplat între el şi soţia lui înainte ca tânăra să-şi ia viaţa.

Diana Merişan şi-a pus capăt zilelor miercuri seara, fiind găsită inconştientă în apartament de către părinţi. Nimeni nu a înţeles de ce tânăra de numai 23 de ani, care avea o fetiţă de un an, a recurs la acest gest.Costi, soţul Dianei Merişan, a dezvăluit pentru CANCAN.RO ce s-a întâmplat între el şi mama fiicei sale cu puţin timp înainte ca aceasta să-şi ia viaţa. Bărbatul a mărturisit că, în ultima vreme, Diana nu se simţea bine şi că i-a cerut să se despartă, să-şi ia bagajele şi să plece, fără a-i explica în vreun fel dorinţa ei.

„S-a sinucis. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu se simţea bine, era rău. Nu mai era ea! Înainte de a face asta, de a se omorî, mi-a spus că vrea să ne despărţim. Mi-a cerut să-mi fac bagajul şi să plec. Atât! Nu mai pot răscoli trecutul, nu sunt în stare. Nu ştiu de ce mi-a cerut să plec”, a spus Costi, soţul Dianei Merişan, pentru CANCAN.RO.

Prietenii fetei au sărit în apărarea soţului îndurerat, arătând cu degetul spre părinţii fetei: ”Totuşi nu cred că el e vinovat! Ştiu că se iubeau, ştiu că, atunci când ea se simţea rău, îşi lua liber să stea cu ea, nu o lăsa un minut singură. Hai să nu acuzăm pe nimeni! Ştiu de la Dienuţa că, în trecut, ea nu s-a înţeles prea bine cu ai ei, acum ştiam că erau mai bine. Sunt şocată, nu vreau să cred că nu mai e… Dumnezeu să o ierte”.

sursa: cancan.ro

Exit mobile version