Imagini sfasietoare din maternitate cu gravida care a murit imediat dupa ce a nascut. Era atat de fericita sa isi tina in brate bebelusul, iar acum l-a lasat singur pe lume! Cauza mortii e halucinanta… Ce s-a întâmplat când soțul s-a dus să depună plângere este ireal:

Tragedia din Constanta, dupa ce o tanara gravida a murit imediat dupa ce a devenit mama, nu a ramas fara ecou.

Sotul femeii, Gheorghita Coman, este revoltat de faptul ca sotia lui a avut o nastere fara probleme, insa a murit pe masa de operatie din cauza unei hemoragii puternice care ar fi fost trecuta cu vederea.

„A fost un caz grav, pacienta pierzând o cantitate mare de sânge într-un timp foarte scurt, în urma unei rupturi de uter”, a precizat dr. Vlad Tica, medicul şef al secţiei de Obstetrica ginecologie a SCJU Constanţa.

Imagini femeia au fost facute publice de sotul ei. Gravida se filmase in salon, inainte sa nasca, si parea mai fericita ca niciodata.

Gheorghiţă Coman a povestit că a fost la Colegiul Medicilor, pentru a reclama actul medical în urma căruia soţia sa a decedat. Aici însă, a avut parte de o surpriză.

„Mi-au spus că acceptă doar plângeri redactate la calculator, că cele scrise de mână pot fi greu lizibile, înainte de a vedea cum scriu. O să mă duc şi cu o sesizare scrisă la calculator şi voi depune şi plângere penală”, a precizat bărbatul, potrivit Libertatea.

Nou-născutul, un băieţel de 2.600 grame, scor Apgar 8-9, are stare generală bună şi se află sub supravegherea specialiştilor Secţiei de Neonatologie din unitatea privată.