Fata a fost furată acum 40 de ani, iar de curând și-a văzut mama. Ce s-a întâmplat între timp cu ea face înconjurul lumii! Incredibil prin ce a trecut biata fată vreme de patru decenii

O poveste incredibilă dintr-un cartier de pe insula Timor circulă pe internet, senzibilizând o lume întreagă. O localnică în vârstă de 47 de ani, pe nume Kauka, s-a întâlnit pentru prima dată cu mama sa după 39 de ani după ce a fost răpită.

Totul s-a întâmplat în 1978, atunci când armata indoneziană a invadat Timorul de Est sub pretextul de anti-colonialism. Atunci Kauka a fost luată ostatic de către soldații inamici.

Așa a ajuns în familia unui militar, iar acolo a fost tratată brutal: a fost bătută, forțată să le slujească și își băteau joc stingând mucurile de țigări tot de ea. După ce s-a mutat cu noua familie în Indonezia, femeia s-a confruntat numai cu necazuri și suferințe. A fost forţată să se convertească de la catolicism la Islam.

După un timp, Kauka a reușit să fugă, adăpostindu-se în casa surorii tatălui ei vitreg. Înainte de a muri, mătușa sa a rugat-o să accepte să devină noua soție a soțului ei, iar Kauka a acceptat. În calitate de noua parteneră de viață a bărbatului femeii care a murit, Kauka și-a luat angajamentul de a menține familia și și-a asumat mai multe treburi ale casei, având grijă și de copiii rămași orfani de mamă.

La finalul ocupației indoneziene de 24 de ani, care a durat între anii 1975-1999, Kauka a putut să se întoarcă acasă și să se reîntâlnească cu rudele care au supraviețuit. Luna trecută, prin intermediul unei organizații caritabile, Kauka a revenit în satul Berleo din Timorul de Est.

Acolo a fost întâmpinată de fratele mai mic, pe care însă, la început, nu l-a recunoscut. În fața casei, o aștepta și mama sa. Kauka a îmbrățișat-o strâns, însă, a mărturisit că deja nici pe ea nu o mai recunoaște.

Cu toate acestea, după câteva minute de conversație, cele două și-au amintit mai multe momente din copilăria tinerei răpite. În acele clipe, Kauka i-a luat mâna mamei, s-a uitat la încheietură și a văzut o cicatrice, care a apărut în urma unui incident atunci când Kauka era mică. „Aceasta e mama mea”, a spus femeia în lacrimi.

Conform unor date oficiale, peste 4000 de copii au fost răpiți în timpul ocupației Timorului de Est.

Sursa: realitatea.net

 

CITEȘTE ȘI:

Ea este Alina, femeia care cucereşte întreaga lume cu frumuseţea ei! Imagini ameţitoare! Cum arată românca atunci când îşi arată faţa? Multora nu le vine să creadă că este reală:

Ochi albastri seducatori, buze pline senzuale si un corp demn de ingerasii Victoria’s Secret. Moldoveanca Alina Chirciu a impresionat cu trasaturile sale deosebite si cu trupul ei perfect la diverse concursuri de frumusete.

Alina Chirciu nu poate să treacă neobservată atunci când iese în public. Moldoveanca a reuşit să cucerească lumea cu frumuseţea ei, iar nu degeaba a fost desemnată Miss Perfect Body.

Alina are nişte trăsături la care visează toate tinerele. Ochi albaştri, buze pline şi un corp demn de îngeraşii Victoria’s Secret.

Bărbaţii au rămas fascinaţi de tânăra care este originară din Chişinău şi studiază Jurnalismul. Alina are nu mai puţin de 10.000 de fani pe site-urile de socializare şi aceştia îi apreciază fiecare poză pe care o postează.