Bogdan Stanoevici s-a stins din viata

Actorul Bogdan Stanoevici, aflat în stare gravă de la finalul anului trecut, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, a mu,…rit marți dimineața. El se afla în co…mă, la spitalul Pantelimon, din Capitală.

El a fost supus recent şi unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaos total timp de 7 până la 15 zile. Practic, oxigenarea lui se făcea doar extracorporală. Plămânii actorului erau afectați aproape integral, iar medicii l-au operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii erau rezervați în privința sa.

Actorul și politicianul Bogdan Stanoevici se afla în stare critică la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, după ce intrse în c.omă, în urma unei infecții dobândite în spital. El a fost internat cu CoVID-19. ”Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară (n.r. sâmbătă). A luat o infecție nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franța. Deja m…or prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie”, făcea anunțul senatorul AUR, Diana Șoșoacă.
Actorul Bogdan Stanoevici nu s-a ferit de COVID-19
La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției SARS-Cov-2 pentru că este ”sănătos”. Actorul a mai spus că a făcut lunar teste anti-COVID, iar toate au ieșit negative.