Bianca Dragusanu a povestit pentru prima data

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bă…tută! Blondina a mărturisit pentru prima dată la TV că a fost agre…sată de fostul soț, dar și cum a reacționat Sofia.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bă…tută
Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost băt…ută în timpul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. Vedeta a făcut dezvăluiri șo..c…ante despre relația cu Alex Bodi.

În ediția de luni, 28 decembrie, a emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, Andreea i-a făcut o vizită Biancăi Drăgușanu, vizită care s-a lăsat cu lacrimi, dar și cu dezvăluiri în premieră. Dacă până acum, blondina a ținut doar pentru ea chi…nurile prin care a trecut în relația cu fostul soț, iată că acum și-a făcut curaj să vorbească.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost b..ă..tută! Vedeta a vorbit și despre cât de afectată a fost fiica ei, Sofia, de situația complicată în care a fost pusă din cauza fostului soț, potrivit wowbiz.ro.

”Nu am recunoscut până acum. Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam (n.r. Sofiei) că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…”, a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Farsă de proporții pentru Bianca Drăgușanu
Se cunosc de ani buni și sunt prietene, dar nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că Andreea va reuși să o facă pe Bianca Drăgușanu să plângă. În timp ce se afla cu Andreea în casa ei, povestind, cineva a bătut la ușă, iar când a deschis, blondina a avut parte de un șoc. Erau mas..cații cu un ma..ndat de percheziție! Bianca știa că nu are nimic de ascuns și a încercat să le explice că nu au ce căuta în casa ei.

Dar, în timp ce vorbea cu pro..curorul de caz, a ieșit la iveală un detaliu neștiut. Se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu are încă domiciliul în casa blondinei. Chiar ea a recunoscut ulterior în fața prezentatoarei tv.

”Ma..ndat de perc..heziție! Dar la mine? De ce la mine? De ce eu?”, a spus Bianca atunci când au apărut masc…ații.

Întrebată de Andreea Mantea de ce fostul ei soț încă locuiește în casa ei, aceasta a divulgat totul.

”Aici are buletinul. Nu și l-a schimbat încă. Dar asta e casa mea, el nu locuiește aici. Vă rog frumos să mergeți la el acasă. Nu mi se pare normal. Asta este casa mea”, a declarat Bianca.