Ups! „Da, dragii mei, am o… ” Mesajul tăios al Biancăi Drăgușanu pentru Gabriela Cristea. De data asta a fost radicală și a lovit-o unde o doare mai tare: Iar începe scandalul după ce i-a zis asta:

Prezentă pe canapeaua de la „Teo Show” împreună cu fiica ei şi Victor Slav, Bianca Drăguşanu a făcut declaraţii picante despre viaţa ei de când a devenit mămică. Desigur, prezentatoarea TV a enumerat şi câteva dintre ritualurile ei de zi cu zi, dar şi despre micul război pe care îl poartă cu fosta moderatoare de la „Te vreau lângă mine”, Gabriela Cristea.

În momentul în care a început să vorbească despre scandalul în care e implicată, Bianca Drăguşanu a devenit mai serioasă, a schimbat tonul cu unul mai grav. Ea a mărturisit că a observat numeroase „înţepături” în ceea ce o priveşte şi i-a aruncat o „săgeată otrăvitoare” Gabrielei Cristea, dar şi celor care i-au luat apărarea.

„Au fost multe răutăţi la adresa mea şi am vrut să le lămuresc. Da, dragii mei, îmi place ce fac. În ultimele săptămâni am avut audienţe enorme, ceea ce îmi oferă o foarte mare satisfacţie”, a declarat Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii „Teo Show”.

În cadrul interviului, iubita lui Victor Slav s-a arătat supărată de comentariile acide pe care le-a primit de la izbucnirea acestui scandal.

Bianca Drăguşanu şi Gabriela Cristea „se războiesc” pentru fotoliul emisiunii „Te vreau lângă mine”. Vă reamintim că blondina a înlocuit-o în luna septembrie a anului trecut pe soţia lui Tavi Clonda. Şi, la scurt timp după acest eveniment a izbucnit un mic război odată cu anunţarea că fosta prezentatoare, Gabriela Cristea a fost concediată în timpul concediului ei de maternitate.

sursa: cancan.ro