Un nou copil pentru Ștefan Bănică Jr.: Lavinia Pârva, însărcinată? Imaginile care o dau de gol: „Lucrăm la…”: E fată sau băiat?

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în octombrie anul trecut, după patru ani de relație. Cei doi au dezvăluit de atunci că „lucrează” la un bebeluș și se pare că acest lucru s-a și întâmplat.

Frumoasa cântăreață radiază de fericire. Se pregătește să-și lanseze un nou single și se pare că va deveni, în curând mămică. Deși sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală, artista a fost dată de gol de faptul că în ultimele luni, a luat în greutate.

În ultimele imagini postate de artistă pe contul ei de Facebook, realizate la filmările noului ei videoclip, Lavinia afișează și un bust mult mai generos, sânii ei fiind vizibil mai mari. Mai mult, aceasta a renunțat să mai poarte verigheta, pentru că nu o mai încape, potrivit Click.ro.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit anul trecut
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior formează un cuplu de patru ani, la scurt timp după ce artistul a divorțat de Andreea Marin. Cei doi s-au căsătorit, anul trecut, în mare secret, în Bulgaria, la Balcic.

Cântărețul a mai fost căsătorit timp de cinci ani cu Mihaela Rădulescu, în perioada 1994-1999 și are doi copii. O fetiță cu Andreea Marin și un băiat dintr-o altă relație.

sursa: lpf.ro