Un fost angajat al trustului a aruncat bomba! Cine va castiga Asia Express: S-a spus deja numele: Puțini se așteptau la un astfel de sfârșit:

Mircea N. Stoian a facut o noua postare pe blogul sau, in stilul acid, care il caracterizeaza. Retras de cativa ani buni din televiziune, Mircea N. Stoian a luat la puricat vedetele mioritice, iar de data aceasta a venit randul celor care s-au alaturat competitei din Asia.

Potrivit jurnalistului, nu ar fi greu de intuit cine va castiga Asia Express.

„Aşa cum te-am obişnuit, anticipez şi de data asta câştigătorul maratonului de traveling, silă virtuală şi umor involuntar, difuzat sub numele Asia Express. Formatul a bubuit în mai multe ţări din lume, 15 mai precis. Cu toate astea, poporul nostru rural, grabnic degustător de ţuică şi sarmale şi pseudo-orăşenii, cu flatulaţii metropolitate în minte, care formează preponderent audienţa, nu prea s-au înghesuit să vadă nici cum îşi pune Cruduţa silicoanele la expoziţie, ca-n filmele porno, n-au vrut să prea guste glumele de Constanţa-periferie gâlgâite de Vârciu şi nici să asculte cotcodăcelile cuplului Ana-Raluka, altfel fete simpatice, dar cu experienţă de televiziune, cât câinele meu la făcut zacuscă.

Show-ul are vizibile urme de frână pe chiloţii manipulării. Dacă stau să fac socoteala la banii mărunţi ai audienţei, dar mai ales să trag preşul popularităţii, ca să cadă aproape toţi în freză, dintre cei care au rămas în competiţie în acest moment, doar doi rămân în picioare spre linia de sosire. Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

um Liviu Vârciu (de cel pe care îl vedem la televizor vorbesc, nu de cel din viaţa reală, care nu face subiectul dicuţiei) e antipatic, cu vocabular limitat, cabotin, (se vede Vârciule, cei cu studii în domeniu te-au citit imediat) infatuat şi agresiv fără motiv, de parcă ar fi fost hrănit cu guvizi carnivori din Marea Neagră, e clar că Asia Express nu poate avea decât un singur câştigător. Fratele meu întru calviţie, Andrei Ştefănescu, să trăiască să-nflorească şi să facă şi fructe bune de compot.

Motivaţiile vor veni altă dată, mai spre sfârşit, pe filiera logicii, a observaţiei şi a modului în care Andrei este pus în valoare. Pentru chelie impecabilă, imagine favorabilă, umor şi ştiinţa artei spectacolului (chiar dacă nu are studii de specialitate, intuieşte foarte bine ce are de făcut) Andrei primeşte de la Gică Contra nota 6 şi o perucă din epidermă de râmă, pe care am purtat-o şi eu vreo doi ani”, a scris Mircea N. Stoian pe blogul sau.