Tu o ştii pe Nikita? S-a apucat de politică! Străinii au rămas fascinaţi de ea: „E cea mai frumoasă femeie de partid!” Cum arată blonda după ce şi-a pus silicoane!

Frumoasa Nikita Klaestrup s-a apucat de politică, iar adversarii săi nu o pot privi în ochi!

Are 23 de ani, este frumoasă de pică, iar politica din Danemarca nu mai este aceeaşi de când s-a implicat ea. Vorbim despre o deputată care a transformat Parlamentul într-un veritabil catwalk. De câte ori apare, se face linişte. Politicienii îşi dau coate, ca în curtea şcolii.

Asta pentru că Nikita Klaestrup nu se îmbracă nici foarte formal. Ţinutele sale sunt serioase, dar extrem de sexy. Nu de puţine ori a fost văzută purtând decoltee foarte adânci, care îi fac pe parlamentari să se gândească la orice, numai la politică nu.

Nikita Klaestrup a dus politica din Danemarca la un alt nivel! Cod rosu de senzualitate!

Nikita Klaestrup, care a fost aleasă în top 10 cele mai sexy femei din politica mondială, nu este însă doar un chip superb. Membră a Partidului Conservator Danez, frumuseţea aceasta a studiat retorica la Universitatea din Copenhaga, iar adversarii ei politici se cam tem de ea. Pentru a fi mai aproape de alegători, Nikita poate fi găsită pe siteurile de socializare, acolo unde le răspunde tuturor şi unde posedă peste 100.000 de susţinători înfocaţi.

 

Sursa: fanatik.ro 

 

CITEȘTE ȘI:

Vă mai amintiți de ea? Cum arată acum Ioana Ginghină, la 13 ani de la rolul care o făcea celebră! A dispărut din showbiz şi… uite ce face…

Ioana Ginghină a dispărut în ultima vreme din atenţia reflectoarelor. În 2004, actriţa interpreta rolul lui Ildiko Szekelyi în telenovela „Numai iubirea” şi cunoştea astfel celebritatea.
De atunci a mai apărut în „Lacrimi de iubire”, „Inimă de ţigan” şi în alte seriale şi filme.

Ioana Ginghină este măritată cu colegul ei de platou din telenovela „Numai iubirea”, Alexandru Papadopol, şi are o fetiţă cu acesta, Ruxandra.

Pentru rolul Geaninei din iSerialul „Când mama nu-i acasă” Ioana Ginghină a slăbit 6 kilograme. „Geanina este o femeie la 40 de ani care îşi caută un bărbat care «să o scoată din anonimat», cum zice ea. De aceea, vestimentaţia ei este sexi, poartă fuste scurte şi bluze decoltate, aşa ca a trebuit să slăbesc pentru acest rol. În total am dat jos 6 kg”, declara Ioana Ginghină.

Cu toate că în media apare mai rar, Ioana Ginghină publică fotografii constant pe reţelele de socializare.