Oana Lis și-a arătat bustul lăsat în costum de baie, dar un fan a observat altceva! Detaliul rușinos nu a putut fi ascuns:

După ce a anunțat că starea de sănătate a soțului său este una precară, Oana Lis l-a luat pe Viorel și a mers la mare, pentru a se relaxa și pentru a mai uita de problemele de acasă.

Astăzi, vedeta a vrut să le arate tuturor ce bust impresionant are, dar soția fostului edil a gafat rău de tot. Sânii ei nu mai sunt deloc în cea mai bună formă, iar sutienul pe care l-a ales făcea lucrurile să pară și mai dramatice.

Plină de pistrui pe sâni și cu un machiaj total neglijent, dar și cu o pălărie pe cap, Oana Lis s-a fotografiat și s-a expus așa pe internet, în fața tuturor. Cu toate acestea, un internaut a pus-o la zid imediat pe blondină și a observat un detaliu dezgustător. „Superb herpes” i-a scris internautul, care a sesizat imediat „problema” pe care o aveau buzele Oanei Lis.

Oana Lis a anunțat recent că starea de sănătate a lui Viorel Lis este una extrem de gravă, și se așteaptă la ce-i mai rău. Fostul edil al Capitalei este ținut în permanență sub tratament medicamentos.