Nuntă transformată în înmormântare la Movileni, Olt. Doi tineri care urmau să fie naşi au murit într-un accident cutremurător în Austria. Mama băiatului a presimţit tragedia… Cum s-a petrecut groaznicul accident:

Durere fără margini la Movileni, în judeţul Olt. O nuntă s-a transformat în înmormântare. Doi tineri de 34 si 31 de ani, care trebuiau să fie naşii celui mai bun prieten al lor şi-au pierdut viaţa într-un groaznic accident, în Austria.

Oana şi Ionuţ munceau în Germania de doi ani. Au plecat în căutarea unui trai mai bun, însă nu şi-au uitat nici familia, nici prietenii din copilărie. Cei doi tineri urmau să îşi ducă în faţa altarului cel mai bun prieten, pe 23 septembrie. Deşi era totul stabilit, şi iniţial au decis să vină în România pe 15 septembrie s-au gândit să le facă părinţilor o surpriză, mai ales că pe 8 septembrie Ionuţ împlinise 34 de ani. Aşa că pe 10 septembrie şi-au făcut bagajele şi au plecat spre autogară. Şapte ore au aşteptat autocarul care urma să îi aducă acasă. Drumul, însă, le-a fost curmat în Austria, lângă Viena. Şoferul microbuzului a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, a pierdut controlul volanului şi a lovit un parapet, iar apoi stâlpul de susţinere al unui pod. Cinci români şi-au pierdut viaţa în accident şi alţi trei au fost răniţi grav.

„Trebuia să vină pe 15 în România să cunune o familie, au plecat mai devreme ca să îmi facă surpriză şi uitaţi ce surpriză… Deşi nu ştiam nimic toată ziua am avut o stare de moleşeală, parcă am simţit că ceva e în neregulă. La volan a fost un şofer de 21 de ani care mergea şi cu viteză, oboseala şi-a spus cuvântul şi cred că a adormit la volan. A lovit un parapet şi mi-a omorât copiii”, a povestit cu lacrimi în ochi Ecaterina Datcu, mama lui Ionuţ, pentru CANCAN.RO.

Singurul care ştia de surpriza pentru părinţi a fost finul lor. Acesta a vorbit cu ei înainte de a se urca în microbuzul care i-a dus spre moarte. „Am vorbit cu ei de dimineaţă şi mi-au spus că aşteptau de şapte ore şi că stau la jumătatea microbuzului”, a povestit Ionuţ Şerban, prietenul celor doi.

Vestea nenorocirii a căzut ca un trăsnet asupra tuturor, nunta s-a amânat şi acum familiile lor se pregătesc de înmormântare. „De ce le dă voie şoferilor de 21 de ani să conducă maşini de transport?! Înainte fără 10 ani de experienţă nu aveai voie. Gândiţi-vă cum o să primim noi două tronuri (coşciuge, n.r.) în curte, cum o să ne uităm la camera lor goală”, a spus tatăl băiatului.

Familia celor doi spune că Oana şi Ionuţ erau nedespărţiţi, împreună au plecat în Germania, împreună au plecat şi pe lumea cealaltă, aşa cum şi-au dorit mereu, însă mult prea devreme.

Sursa: cancan.ro