Il mai tii minte pe „barbatul bormasina” Tudorel Popa? Ce s-a ales de el dupa ce s-a facut cunoscut la un show de talente si a fost promovat la diverse emisiuni. Ce face acum pe strada e de necrezut: Trecatorii au zis ca nu văd bine:

Tudorel Popa, cel care imita perfect la un show de talente sunetele facute de o bormasina, a lucrat ca gunoier si vanzator de lenjerie intima. Tudorel Popa a cucerit repede publicul cand a participat la un concurs pentru romanii talentati. Simpaticul si modestul barbat care imita perfect sunetele unei bormasini, dar si pe cele facute de alte masinarii, a devenit rapid popular si le-a castigat simpatia lui Catalin Maruta si Andrei.

Barbatul nu a castigat marele premiu, insa o perioada a avut spectacole, a participat la multe emisiuni, ba chiar a promovat niste firme contra cost. Usor-usor, protagonistul nostru a intrat insa intr-un con de umbra si a fost nevoit sa se intoarca la munca de jos. Notorietatea nu i-a fost de folos, acesta angajandu-se ca vanzator de lenjerie intima la Galati, apoi ca gunoier in acelasi oras.

Cateva luni, Tudorel si-a incercat norocul si in strainatate, unde a vandut cozonaci intr-o bacanie. De curand, Tudorel Popa s-a intors pe plaiurile mioritice, iar soarele pare sa fi rasarit din nou pe strada lui. Barbatul a avut un spectacol, pe 11 martie, impreuna cu un artist de manele.

Tudorel Popa a fost gunoier. Acum ceva timp, acesta s-a certat la cutite cu Gigel Frone

Tudorel Popa si Gigel Frone au devenit cunoscuti la acelasi concurs de talente, dar in sezoane diferite. Desi parea ca nu au nimic de impartit, acestia s-au certat la cutite. Amandoi voiau sa fie protejatii lui Catalin Maruta.

„Ala are talentul meu? Sa-si vada de treaba lui si sa nu ma mai imite pe mine prin cluburi. Eu cred, sincer, ca nu e in deplinatatea facultatilor mintale. Auzi ce spune acum, ca Andra si Maruta sunt „parintii” lui de suflet. Toata lumea rade de el. Eu chiar vreau sa ma aprecieze lumea pentru talentul meu, pentru voce, pentru proiectele pe care-mi doresc sa le lansez in televiziune… Nu vreau nici sa ma dezbrac, nici sa intru in scandaluri, ca nu e stilul meu si chiar nu ma intereseaza ce fac cei din jurul meu. Sunt artist, nu bufon! Eu cu Tudorel nici n-am cum sa-mi pun mintea, ca n-am nicio pretentie de la el… Auzi tu, rade de mine unul care face pe bormasina si tractorul”, spunea Gigel Frone in urma cu doi ani.