Dovada ca o trateaza ca pe o prințesă! Ce cadou i-a facut Irinel Columbeanu iubitei mai tanara cu 40 de ani decat el:

Irinel Columbeanu este generos cu noua lui iubita si i-a facut un cadou la care nu te-ai gandi niciodata. Vezi ce a facut Iri pentru Oana Cojocaru.

Oana Cojocaru are 21 de ani, este studenta si model si, mai nou, este iubita lui Irinel Columbeanu. Cei doi par sa fie intr-o relatie serioasa pentru ca magnatul s-a afisat in public cu domnisoara mai tanara cu 40 de ani decat el si isi petrec timp impreuna la Izvorani, acolo unde a locuit si Monica Gabor.

Irinel Columbeanu i-a facut un cadou inedit frumoasei Oana Cojocaru si anume o sedinta foto profesionala, realizata de cei mai in voga specialisti. Mai mult, Iri a platit si un filmulet despre cum a decurs sedinta foto, care este public acum.

Citește și: Pepe isi vinde barul de pe Calea Victoriei cu 530.000 de euro! Cantaretul renunta la afacere dupa doar un an: „As fi vrut sa gasesc timpul necesar si pentru acest proiect frumos”

Pentru ca nu are timp sa se ocupe de afacere, Pepe isi vinde barul de pe Calea Victoriei cu 530.000 de euro.

Deoarece este implicat in mai multe proiecte, Pepe isi vinde barul de pe Calea Victoriei cu 530.000 de euro. In primavara lui 2017, cantaretul si-a inaugurat un club numit „Rosamaria”. “Pepe a vrut ca barul sa poarta numele celor doua fetite, Rosa si Maria. Va fi un pub privat. Acolo i-a organizat si Ralucai petrecerea cu ocazia zilei de nastere. I-a facut cadou aceasta petrecere surpriza, plus gradinita in care investeste multi bani”, au sustinut surse din anturajul cantaretului, pentru WOWbiz.ro.

Pepe isi vinde barul de pe Calea Victoriei cu 530.000 de euro. Este o afacere la cheie
La un an de la acel moment, Pepe s-a hotarat sa vanda barul, pretul cerut fiind de 530.000 de euro. “Spaţiul comercial propus spre vânzare este locaţia ideală pentru a deveni orice tip de club privat sau cafenea sau restaurant sau salon de evenimente sau pub sau bar. Posibilitatile de utilizare sunt multiple. Spaţiul este complet utilat si reamenajat recent ca si bar / club privat, are toate actele la zi asa ca se poate vorbi de o afacere la cheie.”, se arata in anunt.

Pepe isi vinde barul de pe Calea Victoriei cu 530.000 de euro. Are o capacitate de 100 de locuri
Din cauza faptului ca este foarte ocupat, Pepe isi vinde barul de pe Calea Victoriei cu 530.000 de euro. “Ca şi capacitate spaţiul are 100 de locuri (pe canapele şi scaune). Sala principală are o suprafaţă de 179m², 3 separeuri şi o scenă de 3 x 2 metri”, se mai arata in anuntul de vanzare a clubului. “As fi vrut sa gasesc timpul necesar si pentru acest proiect frumos dar poate, cumva, e mai bine asa!”, a comentat Pepe.