Au adoptat copiii vecinei moarte de cancer deși erau săraci. Apoi, într-o zi, cineva a bătut la ușă

Un cuplu care a adoptat copiii unei prietene după ce aceasta a murit de cancer a primit un ajutor nesperat din partea unui post TV local.

Vecinele Tisha și Odri se cunoșteau doar din vedere, din această cauză Tisha a rămas surprinsă când Odri a rugat-o să aibă grijă pentru o noapte de copiii ei. Însă Tisha nu a stat mult pe gânduri și a fost de acord, ea însăși fiind mamă a cinci copii. Cu atât mai mult că vecina i-a explicat că va rămâne peste noapte în spital pentru niște investigații. În acele momente Tisha nici nu își putea imagina cât de mult i se va schimba viața.

Odri a revenit acasă răpusă de supărare. Medicii i-au depistat cancer la stomac în stadiul doi de dezvoltare. Necazul le-a apropiat mult pe aceste două femei. Tisha a sprijinit-o în toate pe Odri, devenind unicul ei ajutor.

Odri era conștientă că nu va mai trăi mult, dar cel mai mult își făcea griji pentru viitorul copiilor săi. Înainte de a muri ea a rugat-o pe Tisha și pe soțul ei să devină tutore pentru copiii ei.

Tisha înțelegea cel mai bine ce vor trăi copiii după moartea mamei lor, deoarece ea a crescut la o casă de copii. Femeia a reușit în această perioadă să-i îndrăgească. Și copiii s-au împrietenit între ei. Chiar dacă familia Beauchemin nu era înstărită și casa era abia încăpătoare pentru 7 persoane, ei totuși au decis să adopte cei trei copii.

Astfel din două familii a luat naștere o mare familie. Noii părinți au îmbrățișat copiii adoptivi cu multă grijă, susținere și dragoste, iar copiii acestora au împărțit cu ei tot ce aveau. Copiii creșteau și casa devenea inconfortabilă. În aceste condiții nici nu putea fi vorba de un spațiu intim pentru fiecare: unii dormeau în living, alții în bucătărie…

Într-o bună zi cineva a bătut la ușa familiei. Postul TV local auzind despre această poveste eroică a decis să le facă o surpriză.

Pentru câteva zile familia a fost cazată la hotel, ca să înceapă lucrările în casa lor. Sigur nu s-au limitat doar la un perete. Cei mai buni arhitecți și designeri au lucrat la transformarea spațiului pentru a face un locușor pentru fiecare. Când familia a intrat în noua casă, toți au rămas șocați și fără cuvinte. Nici în visele cele mai îndrăznețe nu și-au putut imagina așa ceva. Copiii plângeau de fericire și nu se săturau să se bucure de noile dormitoare. Părinții erau încântați cât de funcțională și ergonomică a devenit casa lor.

Dar aici surprizele nu s-au terminat. Cei de la TV le-au pregătit un certificat pentru a procura alimente și băiatului de 18 ani i-au înmânat un alt certificat, cu ajutorul căruia își va putea cumpăra propria casă.

Sursa: PerfectMedia