Andreea Marin a făcut public un detaliu neștiut. Era căsătorită cu Ștefan Bănică jr. și se bucurau de o fetiță superbă. Vedeta a recunoscut acum ce a distrus toată fericirea lor: „A fost cumplit…”:

Andreea Marin a făcut dezvăluiri despre perioadele extrem de grele din viața ei, când s-a confruntat cu depresia.

Andreea Marin și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Adevărul.

Vedeta de televiziune a mărturisit că s-a confruntat și ea cu depresia și chiar a ajuns în punctul în care să se gândească la un gest extrem.

“A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie. Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit”, a afirmat Andreea Marin.

“Eram după o naştere şi am trăit această depresie postnatală. Desigur, erau şi nişte motive personale. În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte. I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.