Alina a fost ucisă cu sânge rece chiar în faţa fetiţei ei în vârstă de 11 luni. La trei luni de la crimă, doi tineri din Iaşi au fost arestaţi de poliţiştii italieni! Ce motiv au avut băieții: Până și polițiștii s-au cutremurat:

Doi tineri din Iaşi au fost arestaţi la Palermo pentru o crimă comisă în octombrie 2017. Cei doi ar fi ucis-o pe Alina Elena Biţă, o tânără româncă.

Florin Buzilă, în vârstă de 19 ani şi Paul Todiraşcu, în vârstă de 18 ani, au fost arestaţi în urmă cu câteva zile de poliţiştii italieni în zona oraşului Palermo.

La mai bine de trei luni de la teribila crimă, cei doi au fost încătuşaţi şi urmează să fie judecaţi.

Pe 9 octombrie 2017, cei doi ar fi intrat în casa unor cunoscuţi, în localitatea Cerda din Palermo, pentru a fura bani.

În momentul în care au ajuns în casă, criminalii au dat peste Alina Elena Biţă, o tânără româncă în vârstă de 28 de ani.

În aceeaşi cameră se afla şi fetiţa în vârstă de 11 luni a tinerei.

Fără să stea pe gânduri, cei doi au strâns-o de gât pe Alina, chiar de faţă cu fetiţa ei.

Alina Elena Biţă, găsită moartă chiar de soţul ei
Cel care a găsit-o moartă pe Alina a fost chiar soţul ei. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Iniţial, atât poliţiştii, cât şi medicii au crezut că tânăra a murit din cauze naturale, ea suferind de un anevrism cerebral.

Totuşi, în urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că Alina Elena Biţă a fost ucisă.

Poliţia a declanşat o anchetă, iar pentru o bună perioadă de vreme, suspect principal a fost chiar soţul tinerei românce, notează ziaruldeiasi.ro.

Totuşi, probele prelevate de la locul crimei i-au făcut pe anchetatori să îi bănuiască pe Buzilă şi Todiraşcu.

Cei doi tineri din Iaşi sunt verişori cu soţul victimei, iar după ce au omorât-o pe Alina au furat câteva sute de euro şi s-au făcut nevăzuţi.

Suspecţii au fost încarceraţi într-o închisoare din Palermo şi urmează să fie judecaţi pentru crimă.