Pentru prepararea acestui fel de mancare ai necoie de urmatoarele ingrediente.
Ingrediente:
1 piept de pui sau pulpe
1 ceapa alba
1 ardei gras rosu
2 rosii sau bulion
5 catei de usturoi
cimbru
marar
- Tragedie în județul Vâlcea: patronul unui restaurant renumit a murit într-un accident rutier
- Daniel David a demisionat din funcția de ministru al Educației. Surse: decizia era luată de mai mult timp
- Butonul mic de lângă umăr pe care aproape toți șoferii îl ignoră – și care face centura mult mai confortabilă
sare, piper
patrunjel verde
Mod de preparare:
Se spala carnea si se taie bucati mai mici. Se pune la fiert si se spumeaza de cate ori este nevoie. Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga peste carne.
Se lasa sa fiarba apoi se adauga rosia taiata. Cand e fiarta carnea se adauga usturoiul pisat, cimbrul si mararul. Se potriveste de sare si piper.
Daca este prea subtire se poate ingrosa cu o lingura de faina. Se serveste cu mamaliguta
















