Pescobar radiază de bucurie! Cunoscutul antreprenor român a dat lovitura și în Londra! Oamenii au stat și au așteptat la cozi ca să guste preparatele de la noul lui restaurant. Imaginile vorbesc de la sine!
Explozie de succes pentru Pescobar în inima Londrei! Sâmbătă, 1 martie 2025, celebrul antreprenor român, Paul Nicolau, a deschis „Octopus Kebab” în faimosul Camden Market, iar ce a urmat a fost de-a dreptul nebunie! Luni, în direct la „Profețiile lui DON Mitică”, a făcut dezvăluiri incredibile despre începutul afacerii sale.
„Nu mă mai umflați cu pompa așa, că doar un milion de pounds am făcut weekendul ăsta, nu am făcut trei. Lăsați-o ușor (…) În două zile am făcut 1,1 milioane de pounds, încasări. Uite și acum, intru înăuntru, e ora 12.00, da. Uite, oameni aici, la mese”, a spus Pescobar.
Ce s-a întâmplat la deschidere? Un val uriaș de clienți a luat cu asalt restaurantul! Peste 10.000 de oameni au trecut pragul în doar două zile, iar numărul bonurilor emise a fost amețitor: 15.500! Momentul a fost cu atât mai special pentru că românii s-au unit în localul afaceristului.
„Așa ceva am mai simțit doar la Euro, când m-ai sunat tu (n.r. Horia Ivanovici). A fost mai mult decât o deschidere. A fost un moment care a unit în mod frumos comunitatea de români, diaspora. De regulă, oamenii se întâlnesc la proteste, la revolte… Prea puțin îi unește în număr atât de mare ceva frumos. Să stai două ore la coadă și la urmă să-mi mulțumești e mare lucru. E imens! Și nimeni să nu fie nervos. Și plecăciune, mă înclin în fața tuturor pentru gestul lor, pentru empatia lor. Au înțeles că e mai mult decât deschiderea. E susținerea unui român de-al lor. Foarte frumos. Să nu ai în mii și mii de oameni nicio reclamație?”, a spus Pescobar, potrivit fanatik.ro.
Întrebat de Horia Ivanovici ce delicatese găsesc clienții în meniul său, Pescobar a răspuns fără ezitare. Pe lângă senzaționalul kebab de caracatiță, restaurantul mai oferă hot-dog de caracatiță, shaorma din fructe de mare și alte delicatese marine, care i-au înnebunit pe clienții din Londra. Nu putem să nu aducem în discuție faptul că evenimentul nu a trecut neobservat de presa britanică, care a scris că românii au blocat Camden Market cu ocazia deschiderii restaurantului lui Pescobar.
„Uite asta, Octopus Kebab, puteți să căutați pe tot internetul din lumea asta. Care îmi găsește așa ceva, eu îi fac plata direct. Oriunde în lume te uiți, dacă găsești Octopus Kebab, să poată să stea pe băț. Că asta înseamnă Kebab, să poată să stea pe băț. Asta este invenția, faptul că această caracatiță poate să stea pe băț. Uite așa vine din Senegal, e direct gătită și stă pe băț. Noi doar o încălzim. Ea stă acolo cu orele. Totul e natural, nu punem chimicale în ea. Avem și hot-dog de caracatiță, avem și Frito Misto. Cât costă? 17,8 pounds un hotdog, o șaorma”, a mărturisit Pescobar.